Bekijk alle betonblokken

Schuin megablok
160 80 80

Een schuin megablok van 160 x 80 x 80 is even groot als het originele megablok. Het is echter niet recht, maar schuin afgewerkt. Daardoor is dit robuuste schuine blok uitermate geschikt als afronding aan het eind van een wand of als geleider.

Toepassingen van dit schuine megablok

De schuine megablokken stellen u in staat een wand die opgebouwd is met de originele megablokken af te ronden. Daarnaast worden zij, net als dakblokken, vaak gebruikt als geleider voor stortgoederen zoals puin, zand, grind, wegenzout, of kuilvoer. Doordat de blokken net als Lego stapelbaar zijn, kunt u er vrijwel elke gewenste constructie mee bouwen. U heeft hierbij geen bevestigingsmaterialen nodig, dankzij de nokken op de stapelbetonblokken. Een bijkomend voordeel is, dat u uw wanden eenvoudig in een later stadium kunt aanpassen óf kan demonteren.

Maatwerk is het nieuwe standaard

Door het gebruik van schuine megablokken met de afmeting 160 x 80 x 80 maakt u vrijwel iedere constructie áf. Zo wordt maatwerk ook voor u de nieuwe standaard. Wilt u uw wand in halfsteens verband stapelen of heeft u een hoek nodig die geen 90 graden is? Ook dat is geen probleem! Speciaal voor dat soort uitdagingen hebben wij diverse varianten stapelbetonblokken in ons assortiment.

Zelf stapelen of turn-key levering?

U kunt de schuine megablokken indien gewenst zelf stapelen in de juiste formatie. Daarvoor is het van belang dat u over de juiste gereedschappen beschikt. Maar aangezien schuine megablokken vrijwel nooit als enige betonblok gebruikt worden, kunt u er uiteraard ook voor kiezen de blokken door ons te laten leggen. Dat bespaart u niet alleen veel tijd: u weet ook zeker dat er geen speld meer tussen de materialen te krijgen is.

Advies of hulp nodig?

Weet u niet zeker welke betonmaterialen het best passen bij uw wensen en uw ondergrond? Of weet u exact welke betonblokken u wilt gebruiken, maar twijfelt u of de ondergrond op uw terrein geschikt is om ze te stapelen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd het juiste advies geven.

Details betonblokken

Gewicht 1800 KG
Lengte 160 CM
Hoogte 80 CM
Breedte 80 CM

Megablokken koopt u bij Stapelbetonblokken.nl vanwege:

  • Keuze uit een ruim assortiment
  • Scherpe en correcte prijzen
  • Deskundig advies , desgewenst op locatie
  • Eigen vervoer met auto laad- en loskraan
  • Verhuur- of ‘koop-terug’-regeling mogelijk