Bekijk alle betonblokken

Megablok
80 40 40

Het betonnen megblok 80 40 40 is met zijn gewicht van 300 kg prima zelf te hanteren. Het blok beschikt over slechts één rij nokken en wordt vooral ingezet om wanden die gemaakt worden met stapelbetonblokken van 160 x 40 x 40 in halfsteens verband te leggen.

Toepassingen van het megablok 80 40 40

Doordat deze stapelbare betonblokken minder breed en minder hoog zijn, zijn zij vooral geschikt om wanden in halfsteens verband te leggen voor de opslag van lichtere materialen. Bijvoorbeeld voor houtsnippers en stro. Uiteraard zijn ook deze megablokken stapelbaar zoals Lego en kunt u er vrijwel elke gewenste constructie mee bouwen. U heeft hierbij geen bevestigingsmaterialen nodig, dankzij de nokken op de stapelbetonblokken. Daardoor kunt u uw wanden eenvoudig in een later stadium aanpassen óf geheel demonteren.

Diverse formaten

Door het gebruik van deze megablokken 80 x 40 x 40 cm heeft u flexibiliteit in handen en is maatwerk eenvoudig te realiseren. Wilt u uw wand afwerken met een dakblok of heeft u een hoek nodig die geen 90 graden is? Ook dat is geen probleem! Speciaal voor dat soort uitdagingen hebben wij diverse varianten stapelbetonblokken in ons assortiment.

Zelf stapelen of turn-key levering?

Deze kleinere blokken kunt u eenvoudiger zelf plaatsen dan de originele megablokken. Dankzij het relatief geringe gewicht heeft u hiervoor geen zwaar materieel nodig. Maar als u uw betonblokken liever door ons wilt laten stapelen, is dat natuurlijk geen enkel probleem!

Advies of hulp nodig?

Weet u niet zeker of deze betonmaterialen geschikt zijn voor de constructie die u wilt bouwen? Of weet u exact welke materialen u wilt gebruiken, maar twijfelt u of de ondergrond op uw terrein geschikt is om betonblokken te stapelen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd het juiste advies geven.

Details betonblokken

Gewicht 300 KG
Lengte 80 CM
Hoogte 80 CM
Breedte 40 CM

Megablokken koopt u bij Stapelbetonblokken.nl vanwege:

  • Keuze uit een ruim assortiment
  • Scherpe en correcte prijzen
  • Deskundig advies , desgewenst op locatie
  • Eigen vervoer met auto laad- en loskraan
  • Verhuur- of ‘koop-terug’-regeling mogelijk