Bekijk alle betonblokken

Megablok
40 40 80

Het megablok 40 40 80 is een kwart van het betonblok met de afmeting 160x40x80. Dit kleine megablok wordt ook wel een pas betonblok genoemd en wordt vaak gebruikt om wanden halfsteens te laten verspringen.

Toepassingen van het pas megablok 40 40 80

Wilt u een wand bouwen met mega betonblokken van 160 x 40 x 80, maar dan wel in halfsteens verband? Dan is dit passtuk de ideale oplossing! Dankzij de nokken aan de bovenzijde van dit pas megablok met de afmeting 40 x 40 x 80 passen zij naadloos in de grotere stapelbetonblokken. Daardoor bouwt u hoe dan ook een stabiele en robuuste wand bijvoorbeeld voor de opslag van lichtere materialen zoals houtsnippers.

Maatwerk is het nieuwe standaard

Door het gebruik van deze megablokken 40 40 80 heeft u alle flexibiliteit die u kunt wensen tot uw beschikking en is maatwerk eenvoudig te realiseren op ieder terrein. Wilt u uw wand afwerken met een schuin betonblok of heeft u een hoek nodig die slechts 75 graden is? Ook dat is geen probleem! Speciaal voor dat soort uitdagingen hebben wij diverse varianten stapelbetonblokken in ons assortiment.

Zelf stapelen of turn-key levering?

Deze pas betonblokken kunt u eenvoudiger zelf plaatsen dan de originele megablokken. Dankzij het relatief geringe gewicht heeft u hiervoor geen zwaar materieel nodig. Ze worden echter zelden als enige soort betonblokken ingezet, dus als u uw betonblokken liever door Stapelbetonblokken.nl wilt laten stapelen, is dat geen enkel probleem! Dat bespaart u niet alleen veel tijd, u weet ook zeker dat uw constructie professioneel en betrouwbaar neergezet wordt.

Advies of hulp nodig?

Weet u niet zeker of deze betonblokken 40 40 80 geschikt zijn voor de constructie die u wilt bouwen? Of weet u wel precies welke materialen u wilt gebruiken, maar twijfelt u of de ondergrond op uw terrein geschikt is om betonnen blokken te stapelen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd het juiste advies geven.

Details betonblokken

Gewicht 300 KG
Lengte 40 CM
Hoogte 80 CM
Breedte 40 CM

Megablokken koopt u bij Stapelbetonblokken.nl vanwege:

  • Keuze uit een ruim assortiment
  • Scherpe en correcte prijzen
  • Deskundig advies , desgewenst op locatie
  • Eigen vervoer met auto laad- en loskraan
  • Verhuur- of ‘koop-terug’-regeling mogelijk