Bekijk alle betonblokken

Megablok
40 40 40

Het stapelbare megablok 40 40 40 is een kwart van het betonblok met de afmeting 160 40 40 en weegt slechts 150 kilogram. Dit kleine formaat wordt ook wel een pas betonblok genoemd. Het megablok heeft één enkele nok.

Toepassingen van het pas megablok 40 40 40

Niet ieder terrein is hetzelfde. En laten we eerlijk zijn, soms past een groter betonblok gewoon nét niet. Dan zijn deze pas blokken de ideale oplossing. Zij stellen u in staat om ook op kleinere terreinen de perfecte constructie te realiseren. Dankzij de nok aan de bovenzijde sluiten deze megablokken 40 40 40 naadloos in de grotere stapelbetonblokken. Daardoor hoeft u niet in te leveren op het gebied van stabiliteit in een wand voor opslag van lichtere materialen.

Maatwerk is het nieuwe standaard

Door het gebruik van deze stapelbetonblokken met de afmeting 40 x 40 x 40 heeft u flexibiliteit in handen en is maatwerk eenvoudig te realiseren op ieder terrein. Wilt u uw wand afwerken met een dakblok of heeft u een hoek nodig die slechts 60 graden is? Ook dat is geen probleem! Speciaal voor dat soort uitdagingen hebben wij diverse varianten in ons assortiment.

Zelf stapelen of turn-key levering?

Deze pas blokken kunt u eenvoudiger zelf plaatsen dan de originele megablokken. Dankzij het relatief geringe gewicht heeft u hiervoor geen zwaar materieel nodig. Ze worden echter zelden als enige soort ingezet, dus als u uw betonblokken liever door Stapelbetonblokken.nl wilt laten stapelen, is dat natuurlijk geen enkel probleem!

Advies of hulp nodig?

Weet u niet zeker of deze stapelbare betonblokken geschikt zijn voor de constructie die u wilt bouwen? Of weet u exact welke materialen u wilt gebruiken, maar twijfelt u of de ondergrond op uw terrein geschikt is om megablokken te stapelen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd het juiste advies geven.

Details betonblokken

Gewicht 150 KG
Lengte 40 CM
Hoogte 40 CM
Breedte 40 CM

Megablokken koopt u bij Stapelbetonblokken.nl vanwege:

  • Keuze uit een ruim assortiment
  • Scherpe en correcte prijzen
  • Deskundig advies , desgewenst op locatie
  • Eigen vervoer met auto laad- en loskraan
  • Verhuur- of ‘koop-terug’-regeling mogelijk