Bekijk alle betonblokken

Megablok
160 80 40

Het stapelblok van 160 x 80 x 40 is in de hoogte en het gewicht de helft van originele megablok. Het grote voordeel van dit half hoge megablok is dat u het zelf eenvoudiger kunt plaatsen. Ook eventuele demontage kunt u makkelijk zelf doen.

Toepassingen van het half hoge megablok

De half hoge megablokken stellen u in staat snel een scheidingswand aan te leggen voor het gescheiden bewaren van zware grondstoffen of materialen. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld grind, zand, puin, wegenzout, kuilvoer of compost. Doordat de stapelbetonblokken gestapeld kunnen worden als Lego, kunt u er vrijwel elke gewenste constructie mee bouwen. U heeft hierbij geen bevestigingsmaterialen nodig, dankzij de nokken op de stapelbetonblokken. Een voordeel daarvan is, dat u uw wanden eenvoudig in een later stadium kunt aanpassen óf kan demonteren.

Maatwerk is het nieuwe standaard

Door het gebruik van half hoge megablokken met de afmeting 160 x 80 x 40 is vrijwel iedere constructie mogelijk. Zo wordt maatwerk ook voor u de nieuwe standaard. Wilt u uw wand halfsteens laten verspringen of heeft u een hoek nodig die geen 90 graden is? Ook dat is geen probleem! Speciaal voor dat soort uitdagingen hebben wij diverse varianten stapelbetonblokken in ons assortiment.

Zelf stapelen of turn-key levering?

Deze half hoge megablokken kunt u zelf stapelen tot de juiste constructie. Daarvoor is het echter wel belangrijk dat u over de juiste gereedschappen beschikt. U kunt er daarom ook voor kiezen de blokken door Stapelbetonblokken.nl te laten leggen. Dat bespaart u niet alleen veel tijd: u weet ook zeker dat uw constructie zo stevig staat als een huis.

Advies of hulp nodig?

Weet u niet zeker welke stapelbetonblokken het best passen bij uw wensen? Of weet u exact welke stapelbetonblokken u wilt gebruiken, maar twijfelt u of de ondergrond op uw terrein geschikt is om betonblokken te stapelen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd het juiste advies geven.

Details betonblokken

Gewicht 1200 KG
Lengte 160 CM
Hoogte 40 CM
Breedte 80 CM

Megablokken koopt u bij Stapelbetonblokken.nl vanwege:

  • Keuze uit een ruim assortiment
  • Scherpe en correcte prijzen
  • Deskundig advies , desgewenst op locatie
  • Eigen vervoer met auto laad- en loskraan
  • Verhuur- of ‘koop-terug’-regeling mogelijk

Impressie op locatie