Bekijk alle betonplaten

Betonplaten 200 200 14 stroef

Deze stroeve betonplaten met afmeting 200 x 200 x 14 danken hun stroeve oppervlak aan het feit dat ze gebezemd worden. Daardoor is deze betonplaat een graag geziene gast in de agrarische sector. Aangezien zij naast voorzien van een enkele wapening ook met een dubbele wapening verkrijgbaar zijn hebben deze betonplaten een aslast van maximaal 12,5 ton.

Toepassing van betonplaten 200 x 200 x 14 stroef

Vaak zetten wij deze veelzijdige betonplaat in voor erfverhardingen in de agrarische sector. Dankzij de stroeve afwerking van deze betonplaten zijn ze uitermate geschikt als looppad voor uw vee of paarden.

Belangrijk bij het leggen van betonplaten

Om betonplaten goed te kunnen leggen, is het belangrijk dat uw ondergrond volkomen vlak is en voldoende draagkracht heeft. Voldoet uw ondergrond aan alle eisen? Dan kunt u de betonplaten leggen door gebruik te maken van de juiste hijsmaterialen of met een vacuüm hijssysteem. Beschikt u niet over de juiste materialen? Dan kunt u de betonplaten natuurlijk ook door Stapelbetonblokken.nl laten leggen. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met de juiste gereedschappen voor deze klus. Daardoor wordt leveren gelijk leggen en bent u in één keer klaar.

Advies over het gebruik van betonplaten

Diverse betonplaten zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Wellicht twijfelt u over de juiste betonplaten voor uw doelen? Of weet u niet wat u nog moet doen om uw ondergrond geschikt te maken voor het plaatsen van betonplaten? Geen probleem! Als u contact met ons opneemt, adviseren wij u graag! Of u nu wilt weten welke betonplaten u nodig heeft, of een vraag heeft over de bodem waar de betonplaten op gelegd zullen worden. Onze ervaring staat tot uw beschikking!

Details betonblokken

Gewicht 1330 KG
Lengte 200 CM
Hoogte 14 CM
Breedte 200 CM

Betonplaten koopt u bij Stapelbetonblokken.nl vanwege:

  • Keuze uit een ruim assortiment
  • Scherpe en correcte prijzen
  • Deskundig advies , desgewenst op locatie
  • Eigen vervoer met auto laad- en loskraan
  • Verhuur- of ‘koop-terug’-regeling mogelijk