Bekijk alle betonblokken

80 40 80 stapelbetonblok

Het stapelbetonblok 80 x 40 x 80 is een kwart van het betonblok met de afmeting 160 x 40 x 80. Dit kleine betonblok wordt ook wel een pas betonblok genoemd. Het betonblok heeft twee nokken.

Toepassingen van het pas betonblok 80 40 80

Wilt u een wand bouwen met betonblokken van 160 x 40 x 80, maar dan wel in halfsteens verband? Dan is dit passtuk de ideale oplossing! Aangezien dit betonblok exact de helft is van het grotere betonblok, bouwt u hoe dan ook een stabiele en robuuste wand met deze combinatie van stapelbetonblokken. Daardoor hoeft u niet in te leveren op het gebied van stabiliteit in een wand voor opslag van lichtere materialen.

Maatwerk is het nieuwe standaard

Door het gebruik van deze stapelbetonblokken met de afmeting 160 x 40 x 80 heeft u flexibiliteit in handen en is maatwerk eenvoudig te realiseren op ieder terrein. Wilt u uw wand afwerken met een vlak betonblok of heeft u een hoek nodig die slechts 60 graden is? Ook dat is geen probleem! Speciaal voor dat soort uitdagingen hebben wij diverse varianten stapelbetonblokken in ons assortiment.

Zelf stapelen of turn-key levering?

Deze pas betonblokken kunt u eenvoudiger zelf plaatsen dan de originele megablokken. Dankzij het relatief geringe gewicht heeft u hiervoor geen zwaar materieel nodig. Ze worden echter zelden als enige soort betonblokken ingezet, dus als u uw betonblokken liever door Stapelbetonblokken.nl wilt laten stapelen, is dat geen enkel probleem! Dat bespaart u niet alleen veel tijd, u weet ook zeker dat uw constructie professioneel en betrouwbaar neergezet wordt.

Advies of hulp nodig?

Weet u niet zeker of deze stapelbetonblokken geschikt zijn voor de constructie die u wilt bouwen? Of weet u wel precies welke stapelbetonblokken u wilt gebruiken, maar twijfelt u of de ondergrond op uw terrein geschikt is om betonblokken te stapelen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd het juiste advies geven.

Details betonblokken

Gewicht 600 KG
Lengte 80 CM
Hoogte 40 CM
Breedte 40 CM

Stapelbetonblokken koopt u bij Stapelbetonblokken.nl vanwege:

  • Keuze uit een ruim assortiment
  • Scherpe en correcte prijzen
  • Deskundig advies , desgewenst op locatie
  • Eigen vervoer met auto laad- en loskraan
  • Verhuur- of ‘koop-terug’-regeling mogelijk