Bekijk alle betonblokken

80 80 40 half megablok

Het stapelblok van 80 x 80 x 40 is exact de helft van originele megablok. Dit geeft u de mogelijkheid om uw wanden halfsteens te laten verspringen zonder in te leveren op stabiliteit en stevigheid.

Toepassingen van het half hoge megablok

De halve megablokken stellen u in staat snel een scheidingswand te bouwen voor het gescheiden bewaren van zware grondstoffen of materialen. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld grind, zand, puin, wegenzout, kuilvoer of compost. Doordat de stapelbetonblokken gestapeld kunnen worden volgens het Lego-principe, kunt u er vrijwel elke gewenste constructie mee bouwen. U heeft hierbij geen bevestigingsmaterialen nodig, dankzij de nokken op de stapelbetonblokken. Een voordeel daarvan is, dat u uw wanden eenvoudig in een later stadium kunt aanpassen óf kan demonteren.

Maatwerk is het nieuwe standaard

Door het gebruik van deze halve megablokken met de afmeting 80 x 80 x 40 is vrijwel iedere constructie mogelijk. Daarmee is maatwerk eenvoudig te realiseren. Wilt u uw wand afwerken met een glad betonblok of heeft u een hoek nodig die geen 90 graden is? Ook dat is geen probleem! Speciaal voor dat soort uitdagingen hebben wij diverse varianten stapelbetonblokken in ons assortiment.

Zelf stapelen of turn-key levering?

Deze halve megablokken kunt u uiteraard zelf stapelen tot de juiste constructie. Let er daarbij wel op dat u de juiste gereedschappen gebruikt. U kunt er echter ook voor kiezen de blokken door Stapelbetonblokken.nl te laten leggen. Dat bespaart u niet alleen veel tijd: u weet ook zeker dat uw constructie vakkundig en snel geplaatst wordt.

Advies of hulp nodig?

Weet u niet zeker welke stapelbetonblokken het best passen bij uw wensen? Of weet u exact welke stapelbetonblokken u wilt gebruiken, maar twijfelt u of de ondergrond op uw terrein geschikt is om betonblokken te stapelen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd het juiste advies geven.

Details betonblokken

Gewicht 600 KG
Lengte 80 CM
Hoogte 40 CM
Breedte 80 CM

Stapelbetonblokken koopt u bij Stapelbetonblokken.nl vanwege:

  • Keuze uit een ruim assortiment
  • Scherpe en correcte prijzen
  • Deskundig advies , desgewenst op locatie
  • Eigen vervoer met auto laad- en loskraan
  • Verhuur- of ‘koop-terug’-regeling mogelijk