Wij zijn een handelsonderneming die zich in hoofdzaak bezig houd met de verkoop van betonblokken / megablokken en betonplaten.

Sinds 2007 zijn wij actief op landelijk niveau in het leveren van betonblokken en betonplaten.

De stapelblok is een product dat vaak van restbeton word gemaakt , het voordeel hiervan is dat ze van een hoogwaardige kwaliteit beton worden vervaardigd , dus ijzer sterk zijn en voordelig in de prijs , nadeel is dat ze soms wat minder mooi zijn afgewerkt wat echter niets aan de functionaliteit afdoet.

De betonblokken lenen zich uitstekend voor een permanente of tijdelijke oplossing , zijn eenvoudig te plaatsen zonder bevestiging materialen.

De vele mogelijkheden zijn o.a het realiseren van : Sleufsilo,s, keerwanden , mestopslag ,parkeerblokkade en brand/ geluidwerende muren.

Tot de voordelen behoren ook het gemakkelijk her gebruiken : duurzaam , verplaatsbaar ,uitgebreide toepassingen en een goede rest waarde.

Onze doelgroep zijn agrarische bedrijven , hovenier, loonwerkers  en zand en grind handelaren e.t.c

Als service is het ook mogelijk dat de blokken direct worden gestapeld op de door u gewenste locatie.

Bent u geïnteresseerd in het gemak van dit product neemt u dan contant op met ons voor een persoonlijk advies en offerte .

 

Betonplaten /stelconplaten®

 Ook voor het leveren van betonplaten voor verschillende soorten verharding kunt u bij ons terecht , dit product is prima te combineren met de stapelblokken .

De betonplaat heeft als voordeel dat deze bij verzakking makkelijk opnieuw is te herleggen en een goede restwaarde heeft.

Wij kunnen een breed assortiment aan betonplaten leveren voor elke toepassing, in diversen soorten afmetingen en sterkte .

De platen zijn zowel in nieuwe , gebruikten en B keuze te krijgen.

Verkoop terug koop regeling is mogelijk.

Graag adviseren wij u voor de juiste keus.